it
nl
fr
en
ELVEA
Nav
Over ELVEA
Geschiedenis
Productie
Green
ELVEA Gamma
new
Pastasauzen
Cubes
Cubetti
Doppio Concentrato
Gran Cucina
Passata
Pelati
Pizzasauzen
Pomo e legumi
Polpa di pomodoro
Pomodorini
100% natuurlijk
Recepten
ELVEA, Uw beste tomaten sinds 1885
Tips & Tricks
Nieuws
Contacteer ons
Over ELVEA
Geschiedenis
Productie
Green
ELVEA Gamma
new
Pastasauzen
Cubes
Cubetti
Doppio Concentrato
Gran Cucina
Passata
Pelati
Pizzasauzen
Pomo e legumi
Polpa di pomodoro
Pomodorini
100% natuurlijk
Recepten
Tips & Tricks
Nieuws
Contacteer ons
Wafels Calzone
Korte bereidingstijd
Korte bereidingstijd
Gemakkelijk
Gemakkelijk
Belgisch
Belgisch
Vegetarisch
Vegetarisch
Ingrediënten
2
vellen
bladerdeeg
1
mozzarella
ELVEA Pomo e Legumi
oregano
peper
olijfolie
4
Personen
Bereiding
Verwarm het wafelijzer voor. Rol het bladerdeeg snel uit en versnijd het in 8 stukken.
Bestrijk 4 kwartjes met Elvea Pomo & Legumi en beleg ze met stukken mozzarella en zongedroogde tomaten.
Strooi er fijngehakte oregano over en besprenkel met olijfolie.
Maak de randen nat met je wijsvinger en dek de vier kwarten af met het resterend deeg.
Druk aan om goed te verzegelen.
Olie het wafelijzer in en bak de wafels Calzone gedurende 5 à 7 min
Recept info: Hap & Tap (Myriam Minne)
Twitter
Pinterest
Facebook
E-mail
Print
ELVEA producten in dit recept
Pomo e legumi
Pomo e legumi
Tomatenconcentraat met groenten
Terug naar overzicht
Andere recepten in deze categorie :
Recepten van onze ELVEA fans
ARRABIATA LENTIL LASAGNE WITH RICOTTA
ARRABIATA LENTIL LASAGNE WITH RICOTTA
One pot orzo met kippengehaktballetjes
One pot orzo met kippengehaktballetjes
Ovenschotel parmentier met gehakt en witte bonen
Ovenschotel parmentier met gehakt en witte bonen
Hotpot met zeeduivel
Hotpot met zeeduivel
Auberginestoofpot met tahini
Auberginestoofpot met tahini
Halloweenpompoentjes met gehakt
Halloweenpompoentjes met gehakt
Andere receptcategorieën
By Elvea ambassador Peppe
By Elvea ambassador Peppe
By Loïc Food
By Loïc Food
Feest
Feest
Italia al pomodoro
Italia al pomodoro