Bereiding
- Leg de kerstomaten in een ovenschaal met een bol knoflook, een scheut olijfolie en kruiden, zet 30 min in de oven op 180°C.
- Pers twee teentjes knoflook in een pan, giet een scheut olijfolie erover en voeg Italiaanse kruiden toe.
- Wanneer de knoflook goudkleurig is, voeg de scampi's.
- Wanneer de scampi's gaar zijn, Elvea tomatenpuree, een scheutje room en verse kruiden (tijm, rozemarijn en/of basilicum) toevoegen en daarna mengen.
- Voeg nadien de kerstomaten en de geperste bol knoflook toe.
- In kleine ovenschaaltjes doen en de crumble bereiden door de bloem, de Parmezaanse kaas en de gesmolten boter te mengen. Het geheel bedekken met de crumble en 15 min in de oven zetten.
(De crumble is een optie, u kunt ook genieten van deze bereiding als voorgerecht zonder crumble met een stuk brood of deze bereiding als saus voor uw pasta gebruiken)