Snelle pasta uit de voorraadkast

Korte bereidingstijd
Korte bereidingstijd
Gemakkelijk
Gemakkelijk
Italiaans
Italiaans
Hoofdgerecht
Hoofdgerecht
Visgerecht
Visgerecht

Ingrediënten

1 potje
gezouten ansjovis
1 bowl
chilipeper
3 eetlepels
ELVEA Dubbel tomatenconcentraat
1 bowl
kappertjes
2 blikken
sardienen op olie
1 potje
antipasti
1
ui
0,50
courgettes
0,50
aubergines
Parmezaanse kaas
400 g
penne
1 teentje
look
0,50
citroen
1 bussel
verse basilicum
peper
zout
4
Personen

Bereiding

  • Kook de pasta al dente.
  • Stoof de ui en de in blokjes gesneden courgette en aubergine aan in olijfolie.
  • Voeg de fijngesneden look en ansjovis toe en bak tot de ansjovis gesmolten is.
  • Voeg nu de kappertjes, pepers, de blikjes sardienen met de olie, de tomatenpuree en de antipasti toe.
  • Laat alles goed opwarmen.
  • Voeg het sap van de citroen en de basilicumblaadjes toe en laat nog 2 min pruttelen.
  • Voeg de pasta bij de saus en werk af met Parmezaanschilfers.
ELVEA producten in dit recept