Tomatensoep met girasoli

Korte bereidingstijd
Korte bereidingstijd
Gemakkelijk
Gemakkelijk
Soep
Soep
Vegetarisch
Vegetarisch

Ingrediënten

2 blikken
Elvea Pelati
3 blikken
water
2 eetlepels
olijfolie
2
bouillonblokjes
3
wortels
1 grote
ui
2 teentjes
knoflook
1 grote
aardappel
1 theelepel
komijnpoeder
1 theelepel
oregano
1 pakje
girasoli met kaas
tijm
zout
peper
Parmezaanse kaas
verse basilicum of waterkers
4
Personen

Bereiding

  1. Fruit de gesnipperde ui en knoflook in een pan met een beetje olijfolie
  2. Voeg dan de gepelde hele tomaten, water, bouillonblokjes en kruiden toe
  3. Voeg de geschilde en in stukken gesneden aardappel(en) en de geschilde en in stukken gesneden wortelen toe
  4. Kook gedurende 35-40 minuten 
  5. Mix alle ingrediënten
  6. Kook de girasoli volgens de aanwijzingen op de verpakking
  7. Serveer de soep met de girasoli erin, een beetje parmezaanse kaas, een scheutje olijfolie en wat verse basilicum of waterkers
Recept info: Simply Morane
ELVEA producten in dit recept