Tikka Masala Pasta

Ingrediënten

2
rode pepers ontpit en fijngesneden
2 teentjes
look gepeld en fijn gesneden
2 eetlepels
geraspte verse gember
1 theelepel
komijnzaad
1 theelepel
cayennepeper
1,50 theelepels
korianderzaad
1 eetlepel
gerookt paprikapoeder
2 theelepels
garam masala
2 eetlepels
tomatenpuree van Elvea of Elvea Pomo e legumi
2 eetlepels
arachideolie
0,50 theelepels
zout
2 eetlepels
amandelpoeder
1 eetlepel
geraspte kokos
1 bos
verse koriander
Personen

Bereiding

Rooster het koriander en komijnzaad in een hete pan tot de geuren vrijkomen.

Mix alle ingrediënten voor de pasta samen in een kleine foodprocessor of blender tot een gladde massa. 

Bewaar de pasta in de koelkast of diepvries of gebruik meteen.
 
ELVEA producten in dit recept