Rigatoni met tomatenmascarpone en burrata

Korte bereidingstijd
Korte bereidingstijd
Gemakkelijk
Gemakkelijk
Vegetarisch
Vegetarisch

Ingrediënten

2 teentjes
knoflook
1 eetlepel
olijfolie
1 blik
ELVEA pomodorini kerstomaten
3 eetlepels
mascarpone
1 theelepel
oregano, tijm, zout en peper
blaadjes
verse basilicum
pasta
burrata
Personen

Bereiding

Verwarm een pot met gezouten water en kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
Fruit ondertussen in een kleine koekenpan de twee gehakte knoflookteentjes tot ze goudbruin zijn.
Voeg de oregano, tijm en het blik pomodorini tomaten toe.
Klop de 3 eetlepels mascarpone een beetje los voordat je ze aan de saus toevoegt.
Kruid de saus door kruiden, zout en peper toe te voegen.
Giet de pasta af en meng onder de saus.
Serveer en garneer met kerstomaten, basilicum en een halve bol burrata.
 
Recept info: simplymorane.com
ELVEA producten in dit recept