Quiche met spinazie en geitenkaas

Gemiddelde bereidingstijd
Gemiddelde bereidingstijd
Gemiddeld
Gemiddeld
Belgisch
Belgisch
Bijgerecht
Bijgerecht
Vegetarisch
Vegetarisch

Ingrediënten

1 vel
bladerdeeg
1 blik
ELVEA Pomo e Legumi
600 g
diepvries spinazie
5
eieren
200 ml
room
geraspte kaas
2 teentjes
knoflook
1 eetlepel
olijfolie
nootmuskaat
peper
geitenkaas
zout
4
Personen

Bereiding

  1. Fruit de knoflooktenen in een pan met een beetje olijfolie 
  2. Voeg de spinazie toe en kook gedurende 4-5 minuten
  3. Voeg 200 ml room en de geitenkaas toe (of alleen de room) 
  4. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Zet het vuur uit en zet opzij 
  5. Leg de zandkorst of het bladerdeeg in een taartvorm 
  6. Prik het deeg in met een vork en verdeel tomatenpuree over de bodem van de taart 
  7. Meng de eieren met de spinazie en giet het mengsel in het blik 
  8. Doe er geraspte mozzarella bovenop 
  9. Bak gedurende 30-40 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden (afhankelijk van uw oven)
Eet smakelijk!
 
Recept info: Simply Morane
ELVEA producten in dit recept