it
nl
fr
en
ELVEA
Nav
Over ELVEA
Geschiedenis
Productie
Green
ELVEA Gamma
new
Pastasauzen
Cubes
Cubetti
Doppio Concentrato
Gran Cucina
Passata
Pelati
Pizzasauzen
Pomo e legumi
Polpa di pomodoro
Pomodorini
100% natuurlijk
Recepten
ELVEA, Uw beste tomaten sinds 1885
Tips & Tricks
Nieuws
Contacteer ons
Over ELVEA
Geschiedenis
Productie
Green
ELVEA Gamma
new
Pastasauzen
Cubes
Cubetti
Doppio Concentrato
Gran Cucina
Passata
Pelati
Pizzasauzen
Pomo e legumi
Polpa di pomodoro
Pomodorini
100% natuurlijk
Recepten
Tips & Tricks
Nieuws
Contacteer ons
Quiche met spinazie en geitenkaas
Bijgerecht
Gemiddelde bereidingstijd
Gemiddelde bereidingstijd
Gemiddeld
Gemiddeld
Belgisch
Belgisch
Bijgerecht
Bijgerecht
Vegetarisch
Vegetarisch
Ingrediënten
1
vel
bladerdeeg
1
blik
ELVEA Pomo e Legumi
600
g
diepvries spinazie
5
eieren
200
ml
room
geraspte kaas
2
teentjes
knoflook
1
eetlepel
olijfolie
nootmuskaat
peper
geitenkaas
zout
4
Personen
Bereiding
Fruit de knoflooktenen in een pan met een beetje olijfolie
Voeg de spinazie toe en kook gedurende 4-5 minuten
Voeg 200 ml room en de geitenkaas toe (of alleen de room)
Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Zet het vuur uit en zet opzij
Leg de zandkorst of het bladerdeeg in een taartvorm
Prik het deeg in met een vork en verdeel tomatenpuree over de bodem van de taart
Meng de eieren met de spinazie en giet het mengsel in het blik
Doe er geraspte mozzarella bovenop
Bak gedurende 30-40 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden (afhankelijk van uw oven)
Eet smakelijk!
Recept info: Simply Morane
Twitter
Pinterest
Facebook
E-mail
Print
ELVEA producten in dit recept
Pomo e legumi
Pomo e legumi
Tomatenconcentraat met groenten
Terug naar overzicht
Andere recepten in deze categorie :
Recepten van onze ELVEA fans
ARRABIATA LENTIL LASAGNE WITH RICOTTA
ARRABIATA LENTIL LASAGNE WITH RICOTTA
One pot orzo met kippengehaktballetjes
One pot orzo met kippengehaktballetjes
Ovenschotel parmentier met gehakt en witte bonen
Ovenschotel parmentier met gehakt en witte bonen
Hotpot met zeeduivel
Hotpot met zeeduivel
Auberginestoofpot met tahini
Auberginestoofpot met tahini
Halloweenpompoentjes met gehakt
Halloweenpompoentjes met gehakt
Andere receptcategorieën
By Elvea ambassador Peppe
By Elvea ambassador Peppe
By Loïc Food
By Loïc Food
Feest
Feest
Italia al pomodoro
Italia al pomodoro