Pasta paprika mascarpone

Lange bereidingstijd
Lange bereidingstijd
Gemiddeld
Gemiddeld
Hoofdgerecht
Hoofdgerecht
Vegetarisch
Vegetarisch

Ingrediënten

2
rode paprika's
1 blik
Elvea Pelati
2 teentjes
look
zout
peper
oregano
pili pili
2 eetlepels
olijfolie
1 eetlepel
balsamicocrème
1 eetlepel
mascarpone
linguine
150 ml
pasta kookwater
2 bollen
burrata
verse basilicum
4
Personen

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°.
  2. Was de paprika's, snij ze grof.
  3. Schik in een ovenschaal de paprika's, het blikje hele Elvea-tomaten, de teentjes knoflook, zout, peper, een beetje oregano, pili pili en een scheutje olijfolie.
  4. Bak 30-40 minuten in de oven.
  5. Kook je pasta op de tijd die op de verpakking staat aangegeven en hou een beetje kookwater over (100 - 150 ml ongeveer).
  6. Meng de gekookte groenten in een blender of met een blender, voeg de mascarpone, kookwater, balsamicocrème toe.
  7. Giet de saus over de pasta, meng goed (voeg een beetje kookwater toe als je een meer vloeibare saus wilt) en serveer met mozzarella of burrata.


 
Recept info: Simply Morane
ELVEA producten in dit recept