it
nl
fr
en
ELVEA
Nav
Over ELVEA
Geschiedenis
Productie
Green
ELVEA Gamma
Pastasauzen
new
IL PURO
Cubes
Cubetti
Doppio Concentrato
Gran Cucina
Passata
Pelati
Pizzasauzen
Pomo e legumi
Polpa di pomodoro
100% natuurlijk
Recepten
ELVEA, Uw beste tomaten sinds 1885
Tips & Tricks
Nieuws
Contacteer ons
Over ELVEA
Geschiedenis
Productie
Green
ELVEA Gamma
Pastasauzen
new
IL PURO
Cubes
Cubetti
Doppio Concentrato
Gran Cucina
Passata
Pelati
Pizzasauzen
Pomo e legumi
Polpa di pomodoro
100% natuurlijk
Recepten
Tips & Tricks
Nieuws
Contacteer ons
Pasta met Tonijn
Korte bereidingstijd
Korte bereidingstijd
Gemakkelijk
Gemakkelijk
Visgerecht
Visgerecht
Ingrediënten
150
g
pasta
1
bokaal
Elvea Tradizionale pastasaus
1
blik
tonijn in olie
100
g
diepvries spinazie
peper
zout
Personen
Bereiding
Kook de pasta gaar, ondertussen giet je de tonijn af en laat je deze even uitleken.
Giet de pasta af en meng de met de saus, de diepvriesspinazie en de uitgelekte tonijn.
Werk af met extra peper en zout en laat even goed warm worden.
Dien onmiddellijk op en geniet !
Recept info: mamas gezonde tips
Terug naar overzicht
Andere recepten in deze categorie :
Recepten van onze ELVEA fans
Snelle chili con carne
Snelle chili con carne
Meatball bake met nduja en mozzarella
Meatball bake met nduja en mozzarella
Gebakken burrata met Il Puro
Gebakken burrata met Il Puro
Shakshuka Il Puro
Shakshuka Il Puro
Lente ravioli
Lente ravioli
Gegratineerde conchiglionis
Gegratineerde conchiglionis
Andere receptcategorieën
Feest
Feest
Vegetarisch
Vegetarisch
Snel klaar
Snel klaar
Italiaans
Italiaans