Pasta alla norma met burrata

Korte bereidingstijd
Korte bereidingstijd
Gemakkelijk
Gemakkelijk
Italiaans
Italiaans
Vegetarisch
Vegetarisch

Ingrediënten

1
aubergine in blokjes gesneden
1
ui, gesnipperd
2 teentjes
look, fijngesnipperd
1 theelepel
gedroogde oregano
400 g
ELVEA Cubes
200 g
spirelli
2 bollen
burrata
1 handje
rucola
2 eetlepels
geraspte Parmezaanse kaas
peper
zout
olijfolie
2
Personen

Bereiding

  1. Doe een rijkelijke hoeveelheid olijfolie in een pan en bak er de aubergineblokjes, de ui en de look goudbruin in. Kruid met oregano. 
  2. Overgiet het geheel met de tomatenblokjes en laat de saus even pruttelen op het vuur. Kruid af met peper en zout. 
  3.  Kook de spirelli gaar in gezouten water, giet af en meng onder de saus. 
  4. Schep de pasta in diepe borden en werk af met burrata, rucola en Parmezaanse kaas.
  • Recept en foto's van Stephanie Bex, zoals gezien op TikTok
  • In samenwerking met njam! (@njamtv)
Recept info: Stephanie Bex
ELVEA producten in dit recept