it
nl
fr
en
ELVEA
Nav
Over ELVEA
Geschiedenis
Productie
Green
ELVEA Gamma
Pastasauzen
new
Pesto
new
IL PURO
Cubes
Cubetti
Doppio Concentrato
Gran Cucina
Passata
Pelati
Pizzasauzen
Pomo e legumi
Polpa di pomodoro
100% natuurlijk
Recepten
ELVEA, Uw beste tomaten sinds 1885
Tips & Tricks
Nieuws
Contacteer ons
Over ELVEA
Geschiedenis
Productie
Green
ELVEA Gamma
Pastasauzen
new
Pesto
new
IL PURO
Cubes
Cubetti
Doppio Concentrato
Gran Cucina
Passata
Pelati
Pizzasauzen
Pomo e legumi
Polpa di pomodoro
100% natuurlijk
Recepten
Tips & Tricks
Nieuws
Contacteer ons
One pot penne alla vodka
Korte bereidingstijd
Korte bereidingstijd
Gemakkelijk
Gemakkelijk
Vegetarisch
Vegetarisch
Ingrediënten
400
g
penne
2
bokalen
ELVEA pastasaus Arrabbiata
500
ml
melk
300
ml
room
50
ml
vodka
40
g
geraspte Parmezaanse kaas
2
teentjes
look, fijngesnipperd
peper
zout
olijfolie
4
Personen
Bereiding
Doe alle ingrediënten samen in een grote pot. Meng onder elkaar.
Breng aan de kook op het vuur en laat de pasta garen in de saus gedurende 25 à 30 minuten. Roer regelmatig.
Verdeel de pasta over borden en werk nog af met extra geraspte Parmezaanse kaas.
Recept en foto's van Stephanie Bex, zoals gezien op
TikTok
In samenwerking met njam! (@njamtv)
Recept info: Stephanie Bex
Twitter
Pinterest
Facebook
E-mail
Print
ELVEA producten in dit recept
Arrabbiata
Arrabbiata
Terug naar overzicht
Andere recepten in deze categorie :
Recepten van onze ELVEA fans
Pasta met Il Puro, chorizo en burrata
Pasta met Il Puro, chorizo en burrata
BBQ-pinsa met nduja, ricottacrème en guanciale
BBQ-pinsa met nduja, ricottacrème en guanciale
Pizza pesto
Pizza pesto
Crispy toast met meloen en pesto
Crispy toast met meloen en pesto
Burrata salade met perzik, parmaham & pesto
Burrata salade met perzik, parmaham & pesto
Italiaanse pesto-burger
Italiaanse pesto-burger
Andere receptcategorieën
Feest
Feest
Vegetarisch
Vegetarisch
Snel klaar
Snel klaar
Italiaans
Italiaans