it
nl
fr
en
ELVEA
Nav
Over ELVEA
Geschiedenis
Productie
Green
ELVEA Gamma
Pastasauzen
new
Pesto
new
IL PURO
Cubes
Cubetti
Doppio Concentrato
Gran Cucina
Passata
Pelati
Pizzasauzen
Pomo e legumi
Polpa di pomodoro
100% natuurlijk
Recepten
ELVEA, Uw beste tomaten sinds 1885
Tips & Tricks
Nieuws
Contacteer ons
Over ELVEA
Geschiedenis
Productie
Green
ELVEA Gamma
Pastasauzen
new
Pesto
new
IL PURO
Cubes
Cubetti
Doppio Concentrato
Gran Cucina
Passata
Pelati
Pizzasauzen
Pomo e legumi
Polpa di pomodoro
100% natuurlijk
Recepten
Tips & Tricks
Nieuws
Contacteer ons
One pot penne alla vodka
Korte bereidingstijd
Korte bereidingstijd
Gemakkelijk
Gemakkelijk
Vegetarisch
Vegetarisch
Ingrediënten
400
g
penne
2
bokalen
ELVEA pastasaus Arrabbiata
500
ml
melk
300
ml
room
50
ml
vodka
40
g
geraspte Parmezaanse kaas
2
teentjes
look, fijngesnipperd
peper
zout
olijfolie
4
Personen
Bereiding
Doe alle ingrediënten samen in een grote pot. Meng onder elkaar.
Breng aan de kook op het vuur en laat de pasta garen in de saus gedurende 25 à 30 minuten. Roer regelmatig.
Verdeel de pasta over borden en werk nog af met extra geraspte Parmezaanse kaas.
Recept en foto's van Stephanie Bex, zoals gezien op
TikTok
In samenwerking met njam! (@njamtv)
Recept info: Stephanie Bex
Twitter
Pinterest
Facebook
E-mail
Print
ELVEA producten in dit recept
Arrabbiata
Arrabbiata
Terug naar overzicht
Andere recepten in deze categorie :
Recepten van onze ELVEA fans
Gevulde croissant met opgeklopte pestoboter
Gevulde croissant met opgeklopte pestoboter
Grilled cheese met Pesto Rosso
Grilled cheese met Pesto Rosso
Pasta rustica met spek en burrata
Pasta rustica met spek en burrata
BBQ chicken pizza
BBQ chicken pizza
Pasta vongole
Pasta vongole
Snelle chili con carne
Snelle chili con carne
Andere receptcategorieën
Feest
Feest
Vegetarisch
Vegetarisch
Snel klaar
Snel klaar
Italiaans
Italiaans