it
nl
fr
en
ELVEA
Nav
Over ELVEA
Geschiedenis
Productie
Green
ELVEA Gamma
Pastasauzen
new
IL PURO
Cubes
Cubetti
Doppio Concentrato
Gran Cucina
Passata
Pelati
Pizzasauzen
Pomo e legumi
Polpa di pomodoro
100% natuurlijk
Recepten
ELVEA, Uw beste tomaten sinds 1885
Tips & Tricks
Nieuws
Contacteer ons
Over ELVEA
Geschiedenis
Productie
Green
ELVEA Gamma
Pastasauzen
new
IL PURO
Cubes
Cubetti
Doppio Concentrato
Gran Cucina
Passata
Pelati
Pizzasauzen
Pomo e legumi
Polpa di pomodoro
100% natuurlijk
Recepten
Tips & Tricks
Nieuws
Contacteer ons
Gehaktbrood met Italiaanse twist
Hoofdgerecht
Gemiddelde bereidingstijd
Gemiddelde bereidingstijd
Gemakkelijk
Gemakkelijk
Frans-Belgisch
Frans-Belgisch
Hoofdgerecht
Hoofdgerecht
Vleesgerecht
Vleesgerecht
Ingrediënten
2
eetlepels
ELVEA Pomo e Legumi
1
kg
kalfsgehakt
2
sneetjes
Parmaham, in reepjes
100
g
paneermeel
2
theelepels
mosterd
1
bol
mozzarella, in stukjes versnipperd
1
ei
4
Personen
Bereiding
Meng alle ingrediënten goed door elkaar en maak er dan met je hand 1 grote bol van. Maak je handen nat zodat het vlees niet blijft kleven.
Verwarm de oven voor op 180°C en bak de gehaktbal gedurende 45 minuten tot de korst lekker krokant is.
Dien op met geroosterde aardappels en salade of met tomatensaus en pasta.
Smakelijk!
Recept info: Must Be Yummie
Twitter
Pinterest
Facebook
E-mail
Print
ELVEA producten in dit recept
Pomo e legumi
Pomo e legumi
Tomatenconcentraat met groenten
Terug naar overzicht
Andere recepten in deze categorie :
Recepten van onze ELVEA fans
Snelle chili con carne
Snelle chili con carne
Meatball bake met nduja en mozzarella
Meatball bake met nduja en mozzarella
Gebakken burrata met Il Puro
Gebakken burrata met Il Puro
Shakshuka Il Puro
Shakshuka Il Puro
Lente ravioli
Lente ravioli
Gegratineerde conchiglionis
Gegratineerde conchiglionis
Andere receptcategorieën
Feest
Feest
Vegetarisch
Vegetarisch
Snel klaar
Snel klaar
Italiaans
Italiaans