it
nl
fr
en
ELVEA
Nav
Over ELVEA
Geschiedenis
Productie
Green
ELVEA Gamma
new
Pastasauzen
Cubes
Cubetti
Doppio Concentrato
Gran Cucina
Passata
Pelati
Pizzasauzen
Pomo e legumi
Polpa di pomodoro
Pomodorini
100% natuurlijk
Recepten
ELVEA, Uw beste tomaten sinds 1885
Tips & Tricks
Nieuws
Contacteer ons
Over ELVEA
Geschiedenis
Productie
Green
ELVEA Gamma
new
Pastasauzen
Cubes
Cubetti
Doppio Concentrato
Gran Cucina
Passata
Pelati
Pizzasauzen
Pomo e legumi
Polpa di pomodoro
Pomodorini
100% natuurlijk
Recepten
Tips & Tricks
Nieuws
Contacteer ons
Gehaktbrood met Italiaanse twist
Hoofdgerecht
Gemiddelde bereidingstijd
Gemiddelde bereidingstijd
Gemakkelijk
Gemakkelijk
Frans-Belgisch
Frans-Belgisch
Hoofdgerecht
Hoofdgerecht
Vleesgerecht
Vleesgerecht
Ingrediënten
2
eetlepels
ELVEA Pomo e Legumi
1
kg
kalfsgehakt
2
sneetjes
Parmaham, in reepjes
100
g
paneermeel
2
theelepels
mosterd
1
bol
mozzarella, in stukjes versnipperd
1
ei
4
Personen
Bereiding
Meng alle ingrediënten goed door elkaar en maak er dan met je hand 1 grote bol van. Maak je handen nat zodat het vlees niet blijft kleven.
Verwarm de oven voor op 180°C en bak de gehaktbal gedurende 45 minuten tot de korst lekker krokant is.
Dien op met geroosterde aardappels en salade of met tomatensaus en pasta.
Smakelijk!
Recept info: Must Be Yummie
Twitter
Pinterest
Facebook
E-mail
Print
ELVEA producten in dit recept
Pomo e legumi
Pomo e legumi
Tomatenconcentraat met groenten
Terug naar overzicht
Andere recepten in deze categorie :
Recepten van onze ELVEA fans
Italian haute dog
Italian haute dog
Gnocchi caponata
Gnocchi caponata
Crunch wrap
Crunch wrap
Ragù alla bolognese
Ragù alla bolognese
Arrabbiata parelcouscous met burrata en scampi
Arrabbiata parelcouscous met burrata en scampi
Ontbijt croissant
Ontbijt croissant
Andere receptcategorieën
By Elvea ambassador Peppe
By Elvea ambassador Peppe
By Loïc Food
By Loïc Food
Feest
Feest
Italia al pomodoro
Italia al pomodoro