Gebakken burrata met Il Puro

Korte bereidingstijd
Korte bereidingstijd
Gemakkelijk
Gemakkelijk
Vegetarisch
Vegetarisch

Ingrediënten

125 ml
Elvea Il Puro, fijngemalen tomaten
1 bol
burrata
2 eetlepels
olijfolie
1 koffielepel
geraspte Parmezaanse kaas
Een paar
basilicumblaadjes
1
ciabatta
peper
zout
2
Personen

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. 
  2. Neem een ovenschaaltje en giet er de fijngemalen tomaten in. Plaats de bol burrata in het midden. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout. Zet in de oven voor 8 à 10 minuten, tot de kaas gesmolten is en de saus pruttelt. 
  3. Werk af met geraspte Parmezaanse kaas en blaadjes verse basilicum. Serveer met sneetjes ciabatta om te dippen. 
  • Recept en foto's van Stephanie Bex, zoals gezien op TikTok
  • In samenwerking met njam! (@njamtv)
Recept info: Stephanie Bex
ELVEA producten in dit recept