Creamy Tortelloni Soup

Korte bereidingstijd
Korte bereidingstijd
Gemakkelijk
Gemakkelijk
Italiaans
Italiaans
Soep
Soep
Vegetarisch
Vegetarisch

Ingrediënten

600 g
tortelloni's (gevuld met ricotta, spinazie..)
400 g
Elvea Tradizionale pastasaus
1
courgette
1
gele paprika
1
rode paprika
2 teentjes
look
400 ml
bouillon
100 g
ricotta
1 dl
light room
1 theelepel
gedroogde oregano
1 theelepel
gedroogde basilicum
1 theelepel
paprikapoeder
2 theelepels
honing
verse basilicum
Parmezaanse kaas
4
Personen

Bereiding

  1. Snijd de paprika's, courgette en rode ui in blokjes. Stoof deze aan in een diepe pan/braadpan met olijfolie.
  2. Snijd de look fijn en roer deze er door. Kruid met peper, zout, gedroogde oregano , gedroogde basilicum en paprikapoeder. Roer alles goed om. Voeg na 5 min. Stoven de tradizionale saus toe en blus met de bouillon.
  3. Laat dit geheel even sudderen.
  4. Voeg nu de tortelloni's, de room en ricotta toe. Roer alles goed om en laat sudderen tot de tortelloni's gaar zijn.
  5. Verdeel de soep over de borden en werk af met wat verse basilicum en Parmezaanse kaas.
Enjoy!
Recept info: Chloé kookt