Arrabbiata parelcouscous met burrata en scampi

Korte bereidingstijd
Korte bereidingstijd
Gemakkelijk
Gemakkelijk
Visgerecht
Visgerecht

Ingrediënten

300 g
parelcouscous
600 g
gepelde scampi's
200 g
burrata
1 bokaal
ELVEA pastasaus Arrabbiata
1
rode ui
1
courgette
250 g
kerstomaatjes
2 teentjes
look
handvol
verse basilicum
1 theelepel
paprikapoeder
1 theelepel
gedroogde oregano
honing
4
Personen

Bereiding

  1. Bak de scampi's in een pan met een beetje olijfolie. Snijd de courgette en ui in blokjes en stoof deze mee aan. Breng op smaak met peper, zout, paprikapoeder en gedroogde oregano. 
  2. Snijd de tomaatjes doormidden en hak zowel de look als de basilicum fijn. Roer deze mee in de pan. Stoof enkele minuten en blus dan met de arrabiata saus. Laat sudderen op een laag vuurtje.
  3. Kook de parelcouscous intussen en meng deze onder de saus wanneer deze gaar is.
  4. Verdeel de parelcouscous over de borden en werk af met burrata, verse basilicum en een beetje honing.
Recept info: Chloé Kookt
ELVEA producten in dit recept