it
nl
fr
en
ELVEA
Nav
Over ELVEA
Geschiedenis
Productie
Green
ELVEA Gamma
new
Pastasauzen
Cubes
Cubetti
Doppio Concentrato
Gran Cucina
Passata
Pelati
Pizzasauzen
Pomo e legumi
Polpa di pomodoro
Pomodorini
100% natuurlijk
Recepten
ELVEA, Uw beste tomaten sinds 1885
Tips & Tricks
Nieuws
Contacteer ons
Over ELVEA
Geschiedenis
Productie
Green
ELVEA Gamma
new
Pastasauzen
Cubes
Cubetti
Doppio Concentrato
Gran Cucina
Passata
Pelati
Pizzasauzen
Pomo e legumi
Polpa di pomodoro
Pomodorini
100% natuurlijk
Recepten
Tips & Tricks
Nieuws
Contacteer ons
One pot pasta tomaten room mascarpone + kerstomaten + huisgemaakte stracciatella en basilicum
Korte bereidingstijd
Korte bereidingstijd
Gemakkelijk
Gemakkelijk
Vegetarisch
Vegetarisch
Ingrediënten
250
g
pasta
0,50
bouillonblokjes
500
ml
water
3
teentjes
knoflook
1
blik
Elvea Pelati
200
g
kerstomaatjes
1
eetlepel
mascarpone
2
eetlepels
olijfolie
2
ajuinen
2
mozzarella di bufala
100
ml
room
oregano
zout
peper
Basilicum (gedroogd of vers)
2
Personen
Bereiding
1. Bak de 3 geperste teentjes knoflook met olijfolie in een grote pan/pot.
2. Voeg de oregano en de Elvea tomaten uit blik toe.
3. Laat 2-3 minuten koken en plet de hele tomaten met een vork, voeg een beetje basilicum toe.
4. Voeg de pasta, het water, het bouillonblokje toe en meng.
5. Laat 10-15 minuten sudderen op laag vuur met deksel en roer elke 5 minuten om.
6. Het water moet volledig worden opgenomen door de pasta, voeg kerstomaatjes, mascarpone en jonge uien toe, meng goed.
7. Verkruimel de buffala in een kom met je handen of vork, voeg de room, zout, peper en basilicum toe en meng.
8. Serveer de pasta met de crème van mozzarella (stracciatella) en basilicum er op.
Recept info: Simply morane
Twitter
Pinterest
Facebook
E-mail
Print
ELVEA producten in dit recept
Pelati
Pelati
Hele gepelde tomaten
Terug naar overzicht
Andere recepten in deze categorie :
Recepten van onze ELVEA fans
ARRABIATA LENTIL LASAGNE WITH RICOTTA
ARRABIATA LENTIL LASAGNE WITH RICOTTA
One pot orzo met kippengehaktballetjes
One pot orzo met kippengehaktballetjes
Ovenschotel parmentier met gehakt en witte bonen
Ovenschotel parmentier met gehakt en witte bonen
Hotpot met zeeduivel
Hotpot met zeeduivel
Auberginestoofpot met tahini
Auberginestoofpot met tahini
Halloweenpompoentjes met gehakt
Halloweenpompoentjes met gehakt
Andere receptcategorieën
By Elvea ambassador Peppe
By Elvea ambassador Peppe
By Loïc Food
By Loïc Food
Feest
Feest
Italia al pomodoro
Italia al pomodoro