it
nl
fr
en
ELVEA
Nav
Over ELVEA
Geschiedenis
Productie
Green
ELVEA Gamma
new
Pastasauzen
Cubes
Cubetti
Doppio Concentrato
Gran Cucina
Passata
Pelati
Pizzasauzen
Pomo e legumi
Polpa di pomodoro
Pomodorini
100% natuurlijk
Recepten
ELVEA, Uw beste tomaten sinds 1885
Tips & Tricks
Nieuws
Contacteer ons
Over ELVEA
Geschiedenis
Productie
Green
ELVEA Gamma
new
Pastasauzen
Cubes
Cubetti
Doppio Concentrato
Gran Cucina
Passata
Pelati
Pizzasauzen
Pomo e legumi
Polpa di pomodoro
Pomodorini
100% natuurlijk
Recepten
Tips & Tricks
Nieuws
Contacteer ons
Risotto uit Sardinia
Hoofdgerecht
Gemiddelde bereidingstijd
Gemiddelde bereidingstijd
Moeilijk
Moeilijk
Sardisch
Sardisch
Hoofdgerecht
Hoofdgerecht
Vegetarisch
Vegetarisch
Ingrediënten
8
dl
bouillon
1
ui
6
eetlepels
olijfolie
300
g
(mager) gehakt
300
g
risottorijst
690
g
ELVEA Passata Soffritto
1
eetlepel
safraan
2
eetlepels
boter
60
g
pecorino
peper
zout
6
Personen
Bereiding
Warm de bouillon tot net onder het kookpunt op.
Pel, snipper de ui en stoof in de olie aan.
Voeg het vlees toe en laat garen onder voortdurend roeren.
Voeg er de rijst en de wijn bij en laat 2 minuten garen.
Doe er de saffraan en de Passata bij en laat inkoken op zacht vuur.
Voeg dan onder voortdurend roeren de bouillon, pollepel per pollepel, toe tot de rijst gaar is.
Haal de pan van het vuur, roer er de boter onder en werk af met de geraspte pecorino.
Twitter
Pinterest
Facebook
E-mail
Print
ELVEA producten in dit recept
Passata
Passata
Gezeefde tomatenbasis
Terug naar overzicht
Andere recepten in deze categorie :
Italiaans
Italiaanse bonenschotel met parmaham
Italiaanse bonenschotel met parmaham
Pasta alla sorrentina
Pasta alla sorrentina
Sardienen in de oven
Sardienen in de oven
Andere receptcategorieën
By Elvea ambassador Peppe
By Elvea ambassador Peppe
By Loïc Food
By Loïc Food
Feest
Feest
Italia al pomodoro
Italia al pomodoro