Pasta alla sorrentina

Gemiddelde bereidingstijd
Gemiddelde bereidingstijd
Gemakkelijk
Gemakkelijk
Italiaans
Italiaans
Hoofdgerecht
Hoofdgerecht

Ingrediënten

200 g
spaghetti
5 eetlepels
olijfolie
4 teentjes
knoflook
1 blik
ELVEA Cubetti Look
blaadjes
verse basilicum
zeezout
125 g
buffelmozzarella
parmigiano reggiano
2
Personen

Bereiding

Kook de spaghetti 'al dente' in een pot met kokend water en een el (zee)zout.
Zet een koekenpan op het vuur en doe hier de olijfolie in samen met de fijngesneden knoflook. Verwarm de olijfolie nu geleidelijk op een niet al te hoog vuurtje.
Doe het blik Elvea Cubetti in de pan bij de knoflook. Roer de inhoud van de pan goed door en zorg ervoor dat de tomaatjes warm worden.
Doe ook de basilicum in de pan bij de knoflook en de tomaatjes. 
Giet je de pasta af en doe je deze er ook bij samen met de buffelmozzarella. Roer de spaghetti goed door.
Schep de Spaghetti alla Sorrentina in diepe borden en schaaf er lekker wat Parmigiano Reggiano kaas overheen en garneer met verse basilicum.
ELVEA producten in dit recept