it
nl
fr
en
ELVEA
Nav
Over ELVEA
Geschiedenis
Productie
Green
ELVEA Gamma
new
Pastasauzen
Cubes
Cubetti
Doppio Concentrato
Gran Cucina
Passata
Pelati
Pizzasauzen
Pomo e legumi
Polpa di pomodoro
Pomodorini
100% natuurlijk
Recepten
ELVEA, Uw beste tomaten sinds 1885
Tips & Tricks
Nieuws
Contacteer ons
Over ELVEA
Geschiedenis
Productie
Green
ELVEA Gamma
new
Pastasauzen
Cubes
Cubetti
Doppio Concentrato
Gran Cucina
Passata
Pelati
Pizzasauzen
Pomo e legumi
Polpa di pomodoro
Pomodorini
100% natuurlijk
Recepten
Tips & Tricks
Nieuws
Contacteer ons
Tomaten-Mango Parfait
Amuse
Gemiddelde bereidingstijd
Gemiddelde bereidingstijd
Gemiddeld
Gemiddeld
Frans
Frans
Amuse
Amuse
Vegetarisch
Vegetarisch
Ingrediënten
1
mango
2
dl
slagroom
1
limoen
1
dl
jenever
400
g
ELVEA Polpa di pomodoro
250
g
mascarpone
3
eierdooiers
150
g
suiker
6
Personen
Bereiding
Pel de mango en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Rasp de groene schil van de limoen en pers het sap.
Klop de slagroom op.
Los de helft van suiker op in de jenever met het limoensap en breng aan de kook.
Voeg er ¾ van de mangoblokjes bij, laat 5 minuten op zacht vuur trekken en mix dan glad met de Polpa.
Klop de eierdooiers met de rest van de suiker in een bain marie schuimig en spatel ze bij de tomaten bereiding.
Voeg nadien de mascarpone en de slagroom erbij en schep er voorzichtig de resterende mangoblokjes en de limoenschil onder.
Giet in een met folie bedekte cakevorm en zet minstens 5 uur in de diepvriezer afgedekt weg.
Twitter
Pinterest
Facebook
E-mail
Print
ELVEA producten in dit recept
Polpa di pomodoro
Polpa di pomodoro
Tomatenpulp
Terug naar overzicht
Andere recepten in deze categorie :
Feest
Tex Mex salade hapje
Tex Mex salade hapje
Guacamole met tomatenstukjes
Guacamole met tomatenstukjes
Degustatieglaasjes
Degustatieglaasjes
Andere receptcategorieën
By Elvea ambassador Peppe
By Elvea ambassador Peppe
By Loïc Food
By Loïc Food
Italia al pomodoro
Italia al pomodoro
Italiaans
Italiaans