it
nl
fr
en
ELVEA
Nav
Over ELVEA
Geschiedenis
Productie
Green
ELVEA Gamma
new
Pastasauzen
Cubes
Cubetti
Doppio Concentrato
Gran Cucina
Passata
Pelati
Pizzasauzen
Pomo e legumi
Polpa di pomodoro
Pomodorini
100% natuurlijk
Recepten
ELVEA, Uw beste tomaten sinds 1885
Tips & Tricks
Nieuws
Contacteer ons
Over ELVEA
Geschiedenis
Productie
Green
ELVEA Gamma
new
Pastasauzen
Cubes
Cubetti
Doppio Concentrato
Gran Cucina
Passata
Pelati
Pizzasauzen
Pomo e legumi
Polpa di pomodoro
Pomodorini
100% natuurlijk
Recepten
Tips & Tricks
Nieuws
Contacteer ons
Tex Mex salade hapje
Amuse
Korte bereidingstijd
Korte bereidingstijd
Gemakkelijk
Gemakkelijk
Mexicaans
Mexicaans
Amuse
Amuse
Visgerecht
Visgerecht
Ingrediënten
400
g
ELVEA Cubetti Verse Groenten
200
g
maïs uit blik
200
g
rode bonen
320
g
tonijn uit blik
handvol
jalapeño pepers
Voor de afwerking
sriracha mayo
verse koriander
limoen
tortillachips natuur
4
Personen
Bereiding
Mix de Elvea Cubetti, maïs, rode bonen, tonijn en jalapeño pepers in een grote kom tot 1 geheel.
Schep uit de kom een grote lepel en serveer in een klein kommetje.
Werk af met een toefje sriracha mayo, koriander, een limoenschjifje en een tortillachipje.
Twitter
Pinterest
Facebook
E-mail
Print
ELVEA producten in dit recept
Cubetti
Cubetti
Gearomatiseerde tomatenblokjes
Terug naar overzicht
Andere recepten in deze categorie :
Feest
Guacamole met tomatenstukjes
Guacamole met tomatenstukjes
Tomaten-Mango Parfait
Tomaten-Mango Parfait
Degustatieglaasjes
Degustatieglaasjes
Andere receptcategorieën
By Elvea ambassador Peppe
By Elvea ambassador Peppe
By Loïc Food
By Loïc Food
Italia al pomodoro
Italia al pomodoro
Italiaans
Italiaans