Pizzawraprolletjes

Korte bereidingstijd
Korte bereidingstijd
Gemakkelijk
Gemakkelijk
Amuse
Amuse
Vleesgerecht
Vleesgerecht

Ingrediënten

6
tortillavellen
6 eetlepels
ELVEA Polpa di pomodoro
250 g
gemalen mozzarella
12 sneetjes
Italiaanse ham
olijfolie
4
Personen

Bereiding

  1. Bestrijk de wraps met een lepel polpa en bestrooi ze met een laagje gemalen mozzarella.
  2. Verdeel er de Italiaanse kruiden en de Italiaanse ham over. Rol de wraps strak op en snijd ze in stukjes.
  3. Vet een springvorm in met olijfolie en plaats er de rolletjes in tot de vorm volledig gevuld is.
  4. Bestrooi nog met de rest van de mozzarella en de rest van de Italiaanse kruiden.
  5. Bak de rolletjes 10 à 15 minuten op 200 graden in de oven. Werk nog af met fijngehakte basilicum. 
 
  • Copyright foto’s: Kaat Bosch
  • In samenwerking met njam!
  • Recept van Stephanie Bex, zoals gezien op TikTok
Recept info: Stephanie Bex
ELVEA producten in dit recept