Pepperoni pizzaroosjes

Korte bereidingstijd
Korte bereidingstijd
Gemakkelijk
Gemakkelijk
Amuse
Amuse
Vleesgerecht
Vleesgerecht

Ingrediënten

3 eetlepels
ELVEA Pizza a Casa
1 rol
pizzadeeg kant-en-klaar of zelfgemaakt
3 eetlepels
geraspte mozzarella kaas
24 sneetjes
chorizo
olijfolie
6
Personen

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Smeer de cupcakevormpjes in met wat olijfolie.
  3. Steek met behulp van een ronde uitsteekvorm 6 ronde vormpjes uit het pizzadeeg en leg ze in de cupcakevormpjes. Prik de bodem in met een vork en schuif gedurende 5 minuten in de oven.
  4. Neem een shot glaasje en plooi de 4 plakjes chorizo er 1 voor 1 over. Draai het glaasje om en haal het van het roosje. Herhaal dit 6 keer. 
  5. Smeer de bodem van het pizzadeeg in met Elvea saus Pizza a casa, bestrooi met mozzarella en leg op elke pizza een chorizo roosje. Schuif nog eens in de oven gedurende 10 minuten. 
  • In samenwerking met njam!
  • Recept en foto's van Silke Van Engeland, zoals gezien op TikTok
Recept info: Silke Van Engeland
ELVEA producten in dit recept