it
nl
fr
en
ELVEA
Nav
Over ELVEA
Geschiedenis
Productie
Green
ELVEA Gamma
new
Pastasauzen
Cubes
Cubetti
Doppio Concentrato
Gran Cucina
Passata
Pelati
Pizzasauzen
Pomo e legumi
Polpa di pomodoro
Pomodorini
100% natuurlijk
Recepten
ELVEA, Uw beste tomaten sinds 1885
Tips & Tricks
Nieuws
Contacteer ons
Over ELVEA
Geschiedenis
Productie
Green
ELVEA Gamma
new
Pastasauzen
Cubes
Cubetti
Doppio Concentrato
Gran Cucina
Passata
Pelati
Pizzasauzen
Pomo e legumi
Polpa di pomodoro
Pomodorini
100% natuurlijk
Recepten
Tips & Tricks
Nieuws
Contacteer ons
Pasta 4 pomodori
Gemiddelde bereidingstijd
Gemiddelde bereidingstijd
Gemakkelijk
Gemakkelijk
Italiaans
Italiaans
Vegetarisch
Vegetarisch
Ingrediënten
690
ml
ELVEA Passata Natuur
1
blik
ELVEA Dubbel Tomatenconcentraat 140g
250
g
kerstomaatjes
10
zongedroogde tomaatjes
1
eetlepel
olie van zongedroogde tomaten
1
gele ui
3
teentjes
knoflook
400
g
spaghetti
balsamico-azijn
verse basilicum
Parmezaanse kaas
olijfolie
zout
chilivlokken
4
Personen
Bereiding
Snipper de ui, plet de look, snijd de zongedroogde tomaten fijn & halveer de kerstomaten.
Stoof de ui, look & chiliflakes aan in een goeie scheut olijfolie en de eetlepel olie van de zongedroogde tomaten.
Voeg het dubbel tomatenconcentraat toe en bak even mee. Blus het geheel met een scheutje balsamicoazijn en laat even inkoken.
Voeg de tomatenpassata, de zongedroogde tomaten, kerstomaten en fijngescheurde basilicum toe. Laat het geheel 15 minuten pruttelen.
Kook ondertussen de spaghetti gaar in goed gezouten water. Schep rechtsteeks van het water in de saus en roer alles goed door elkaar.
Door de explosie van smaken was bijkruiden niet meer nodig. Naar wens kan je uiteraard wel nog bijkruiden met peper, zout en/of een snuifje suiker.
Serveer met een mooie portie Parmezaanse kaas als afsluiter!
Recept info: Op Mijn Talloor
Twitter
Pinterest
Facebook
E-mail
Print
ELVEA producten in dit recept
Doppio Concentrato
Doppio Concentrato
Dubbel tomatenconcentraat
Passata
Passata
Gezeefde tomatenbasis
Terug naar overzicht
Andere recepten in deze categorie :
Recepten van onze ELVEA fans
ARRABIATA LENTIL LASAGNE WITH RICOTTA
ARRABIATA LENTIL LASAGNE WITH RICOTTA
One pot orzo met kippengehaktballetjes
One pot orzo met kippengehaktballetjes
Ovenschotel parmentier met gehakt en witte bonen
Ovenschotel parmentier met gehakt en witte bonen
Hotpot met zeeduivel
Hotpot met zeeduivel
Auberginestoofpot met tahini
Auberginestoofpot met tahini
Halloweenpompoentjes met gehakt
Halloweenpompoentjes met gehakt
Andere receptcategorieën
By Elvea ambassador Peppe
By Elvea ambassador Peppe
By Loïc Food
By Loïc Food
Feest
Feest
Italia al pomodoro
Italia al pomodoro