it
nl
fr
en
ELVEA
Nav
Over ELVEA
Geschiedenis
Productie
Green
ELVEA Gamma
new
Pastasauzen
Cubes
Cubetti
Doppio Concentrato
Gran Cucina
Passata
Pelati
Pizzasauzen
Pomo e legumi
Polpa di pomodoro
Pomodorini
100% natuurlijk
Recepten
ELVEA, Uw beste tomaten sinds 1885
Tips & Tricks
Nieuws
Contacteer ons
Over ELVEA
Geschiedenis
Productie
Green
ELVEA Gamma
new
Pastasauzen
Cubes
Cubetti
Doppio Concentrato
Gran Cucina
Passata
Pelati
Pizzasauzen
Pomo e legumi
Polpa di pomodoro
Pomodorini
100% natuurlijk
Recepten
Tips & Tricks
Nieuws
Contacteer ons
Ontbijt croissant
Korte bereidingstijd
Korte bereidingstijd
Gemakkelijk
Gemakkelijk
Vegetarisch
Vegetarisch
Ingrediënten
4
croissants
200
g
ELVEA Polpa di pomodoro
4
eieren
verse kruiden
4
Personen
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Snijd de croissants open langs de bovenkant. Leg ze mooi verspreid uit mekaar op een bakplaat met bakpapier.
Smeer de Elvea Polpa langs de binnenkant van de croissants en breek er een eitje in uit. Schuif gedurende 15 minuten in de oven.
Serveer met verse kruiden.
Recept en foto's van Silke Van Engeland, zoals gezien op
TikTok
In samenwerking met njam! (@njamtv)
Recept info: Silke Van Engeland
Twitter
Pinterest
Facebook
E-mail
Print
ELVEA producten in dit recept
Polpa di pomodoro
Polpa di pomodoro
Tomatenpulp
Terug naar overzicht
Andere recepten in deze categorie :
Recepten van onze ELVEA fans
ARRABIATA LENTIL LASAGNE WITH RICOTTA
ARRABIATA LENTIL LASAGNE WITH RICOTTA
One pot orzo met kippengehaktballetjes
One pot orzo met kippengehaktballetjes
Ovenschotel parmentier met gehakt en witte bonen
Ovenschotel parmentier met gehakt en witte bonen
Hotpot met zeeduivel
Hotpot met zeeduivel
Auberginestoofpot met tahini
Auberginestoofpot met tahini
Halloweenpompoentjes met gehakt
Halloweenpompoentjes met gehakt
Andere receptcategorieën
By Elvea ambassador Peppe
By Elvea ambassador Peppe
By Loïc Food
By Loïc Food
Feest
Feest
Italia al pomodoro
Italia al pomodoro