it
nl
fr
en
ELVEA
Nav
Over ELVEA
Geschiedenis
Productie
Green
ELVEA Gamma
Pastasauzen
new
Pesto
new
IL PURO
Cubes
Cubetti
Doppio Concentrato
Gran Cucina
Passata
Pelati
Pizzasauzen
Pomo e legumi
Polpa di pomodoro
100% natuurlijk
Recepten
ELVEA, Uw beste tomaten sinds 1885
Tips & Tricks
Nieuws
Contacteer ons
Over ELVEA
Geschiedenis
Productie
Green
ELVEA Gamma
Pastasauzen
new
Pesto
new
IL PURO
Cubes
Cubetti
Doppio Concentrato
Gran Cucina
Passata
Pelati
Pizzasauzen
Pomo e legumi
Polpa di pomodoro
100% natuurlijk
Recepten
Tips & Tricks
Nieuws
Contacteer ons
Ontbijt croissant
Korte bereidingstijd
Korte bereidingstijd
Gemakkelijk
Gemakkelijk
Vegetarisch
Vegetarisch
Ingrediënten
4
croissants
200
g
ELVEA Polpa di pomodoro
4
eieren
verse kruiden
4
Personen
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Snijd de croissants open langs de bovenkant. Leg ze mooi verspreid uit mekaar op een bakplaat met bakpapier.
Smeer de Elvea Polpa langs de binnenkant van de croissants en breek er een eitje in uit. Schuif gedurende 15 minuten in de oven.
Serveer met verse kruiden.
Recept en foto's van Silke Van Engeland, zoals gezien op
TikTok
In samenwerking met njam! (@njamtv)
Recept info: Silke Van Engeland
Twitter
Pinterest
Facebook
E-mail
Print
ELVEA producten in dit recept
Polpa di pomodoro
Polpa di pomodoro
Tomatenpulp
Terug naar overzicht
Andere recepten in deze categorie :
Recepten van onze ELVEA fans
Pasta met Il Puro, chorizo en burrata
Pasta met Il Puro, chorizo en burrata
BBQ-pinsa met nduja, ricottacrème en guanciale
BBQ-pinsa met nduja, ricottacrème en guanciale
Pizza pesto
Pizza pesto
Crispy toast met meloen en pesto
Crispy toast met meloen en pesto
Burrata salade met perzik, parmaham & pesto
Burrata salade met perzik, parmaham & pesto
Italiaanse pesto-burger
Italiaanse pesto-burger
Andere receptcategorieën
Feest
Feest
Vegetarisch
Vegetarisch
Snel klaar
Snel klaar
Italiaans
Italiaans