One pot orzo met tomaat en look

Korte bereidingstijd
Korte bereidingstijd
Gemakkelijk
Gemakkelijk
Vegetarisch
Vegetarisch

Ingrediënten

2 teentjes
look
150 g
orzo
1 potje
Elvea Basilico pastasaus
200 ml
bouillon
125 ml
room
50 g
geraspte Parmezaanse kaas
blaadjes
verse basilicum, fijngehakt
olijfolie
2
Personen

Bereiding

  1. Fruit de geperste look aan in een scheutje olijfolie. Voeg de orzo toe en laat eventjes meebakken.
  2. Overgiet daarna met de pastasaus en de groentebouillon. Laat het geheel zachtjes pruttelen op het vuur tot de orzo gaar is.
  3. Voeg daarna nog de room, de verse basilicum en de Parmezaanse kaas toe. 
  4. Verdeel de orzo over borden en werk nog af met extra Parmezaanse kaas en een blaadje basilicum. 
     
  • Copyright foto’s: Kaat Bosch
  • In samenwerking met njam!
  • Recept van Stephanie Bex, zoals gezien op TikTok
Recept info: Stephanie Bex
ELVEA producten in dit recept