One pan lasagne

Korte bereidingstijd
Korte bereidingstijd
Gemakkelijk
Gemakkelijk
Vleesgerecht
Vleesgerecht

Ingrediënten

1
ui, gesnipperd
1 teentje
look, fijngesnipperd
1
aubergine in blokjes gesneden
300 g
gehakt
500 g
ELVEA passata met basilicum
8
lasagnebladen
100 g
gemalen mozzarella
Een paar
basilicumblaadjes
peper
zout
olijfolie
2
Personen

Bereiding

  1. Fruit de ui, de look en de blokjes aubergine aan in een scheutje olijfolie in een grote pan.
  2. Voeg het gehakt, peper en zout toe. Laat even bakken onder deksel en overgiet vervolgens met de passata. Roer goed om. 
  3. Breek de lasagnebladeren in stukken en verdeel ze over de pan. Zet het deksel terug op de pan en laat sudderen tot de lasagnebladeren gaar zijn.
  4. Strooi dan de gemalen kaas nog over de lasagne en laat verder sudderen onder deksel tot de kaas mooi gesmolten is. 
  5. Werk de schotel nog af met fijngehakte basilicum. 
 
  • Copyright foto’s: Kaat Bosch
  • In samenwerking met njam!
  • Recept van Stephanie Bex, zoals gezien op TikTok
Recept info: Stephanie Bex
ELVEA producten in dit recept