it
nl
fr
en
ELVEA
Nav
Over ELVEA
Geschiedenis
Productie
Green
ELVEA Gamma
new
Pastasauzen
Cubes
Cubetti
Doppio Concentrato
Gran Cucina
Passata
Pelati
Pizzasauzen
Pomo e legumi
Polpa di pomodoro
Pomodorini
100% natuurlijk
Recepten
ELVEA, Uw beste tomaten sinds 1885
Tips & Tricks
Nieuws
Contacteer ons
Over ELVEA
Geschiedenis
Productie
Green
ELVEA Gamma
new
Pastasauzen
Cubes
Cubetti
Doppio Concentrato
Gran Cucina
Passata
Pelati
Pizzasauzen
Pomo e legumi
Polpa di pomodoro
Pomodorini
100% natuurlijk
Recepten
Tips & Tricks
Nieuws
Contacteer ons
Nacho salsa
Amuse
Korte bereidingstijd
Korte bereidingstijd
Gemakkelijk
Gemakkelijk
Amuse
Amuse
Vegetarisch
Vegetarisch
Ingrediënten
1
blik
ELVEA Hele gepelde tomaten
2
teentjes
look
1
rode ajuin
1
handvol
verse korianderblaadjes
0,50
rode pepers ontpit en fijngesneden
0,50
limoensap
1
koffielepel
suiker
1
theelepel
zout
1
zakje
nacho's
4
Personen
Bereiding
Doe de gepelde tomaten, de look, de rode ui, de koriander blaadjes en het chilipepertje in de blender.
Voeg nog het limoensap, de suiker en het zout toe.
Mix tot een gladde salsa en giet in een kommetje. Serveer als dip bij nacho’s.
Copyright foto’s: Kaat Bosch
In samenwerking met njam!
Recept van Stephanie Bex, zoals gezien op
TikTok
Recept info: Stephanie Bex
Twitter
Pinterest
Facebook
E-mail
Print
ELVEA producten in dit recept
Pelati
Pelati
Hele gepelde tomaten
Terug naar overzicht
Andere recepten in deze categorie :
Recepten van onze ELVEA fans
ARRABIATA LENTIL LASAGNE WITH RICOTTA
ARRABIATA LENTIL LASAGNE WITH RICOTTA
One pot orzo met kippengehaktballetjes
One pot orzo met kippengehaktballetjes
Ovenschotel parmentier met gehakt en witte bonen
Ovenschotel parmentier met gehakt en witte bonen
Hotpot met zeeduivel
Hotpot met zeeduivel
Auberginestoofpot met tahini
Auberginestoofpot met tahini
Halloweenpompoentjes met gehakt
Halloweenpompoentjes met gehakt
Andere receptcategorieën
By Elvea ambassador Peppe
By Elvea ambassador Peppe
By Loïc Food
By Loïc Food
Feest
Feest
Italia al pomodoro
Italia al pomodoro