it
nl
fr
en
ELVEA
Nav
Over ELVEA
Geschiedenis
Productie
Green
ELVEA Gamma
Pastasauzen
new
IL PURO
Cubes
Cubetti
Doppio Concentrato
Gran Cucina
Passata
Pelati
Pizzasauzen
Pomo e legumi
Polpa di pomodoro
100% natuurlijk
Recepten
ELVEA, Uw beste tomaten sinds 1885
Tips & Tricks
Nieuws
Contacteer ons
Over ELVEA
Geschiedenis
Productie
Green
ELVEA Gamma
Pastasauzen
new
IL PURO
Cubes
Cubetti
Doppio Concentrato
Gran Cucina
Passata
Pelati
Pizzasauzen
Pomo e legumi
Polpa di pomodoro
100% natuurlijk
Recepten
Tips & Tricks
Nieuws
Contacteer ons
Italian haute dog
Korte bereidingstijd
Korte bereidingstijd
Gemakkelijk
Gemakkelijk
Vleesgerecht
Vleesgerecht
Ingrediënten
4
hotdogbroodjes
4
Italiaanse worsten
1
blik
ELVEA Cubetti Verse Basilicum
100
g
gemalen mozzarella
Een paar
basilicumblaadjes
balsamicocrème
4
Personen
Bereiding
Bak de worstjes in een scheutje olijfolie.
Snijd de broodjes open en besmeer ze met een lepel tomatenblokjes.
Leg er telkens een worstje bovenop en beleg met plakjes mozzarella.
Leg de broodjes in een ovenschaal en plaats ze 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden tot de mozzarella mooi gesmolten is.
Werk af met een blaadje basilicum en balsamicosiroop.
Recept en foto's van Stephanie Bex, zoals gezien op
TikTok
In samenwerking met njam! (@njamtv)
Recept info: Stephanie Bex
Twitter
Pinterest
Facebook
E-mail
Print
ELVEA producten in dit recept
Cubetti
Cubetti
Gearomatiseerde tomatenblokjes
Terug naar overzicht
Andere recepten in deze categorie :
Recepten van onze ELVEA fans
Snelle chili con carne
Snelle chili con carne
Meatball bake met nduja en mozzarella
Meatball bake met nduja en mozzarella
Gebakken burrata met Il Puro
Gebakken burrata met Il Puro
Shakshuka Il Puro
Shakshuka Il Puro
Lente ravioli
Lente ravioli
Gegratineerde conchiglionis
Gegratineerde conchiglionis
Andere receptcategorieën
Feest
Feest
Vegetarisch
Vegetarisch
Snel klaar
Snel klaar
Italiaans
Italiaans