Italian haute dog

Korte bereidingstijd
Korte bereidingstijd
Gemakkelijk
Gemakkelijk
Vleesgerecht
Vleesgerecht

Ingrediënten

4
hotdogbroodjes
4
Italiaanse worsten
1 blik
ELVEA Cubetti Verse Basilicum
100 g
gemalen mozzarella
Een paar
basilicumblaadjes
balsamicocrème
4
Personen

Bereiding

  1. Bak de worstjes in een scheutje olijfolie. 
  2. Snijd de broodjes open en besmeer ze met een lepel tomatenblokjes.
  3. Leg er telkens een worstje bovenop en beleg met plakjes mozzarella.
  4. Leg de broodjes in een ovenschaal en plaats ze 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden tot de mozzarella mooi gesmolten is.
  5. Werk af met een blaadje basilicum en balsamicosiroop. 
  • Recept en foto's van Stephanie Bex, zoals gezien op TikTok
  • In samenwerking met njam! (@njamtv)
Recept info: Stephanie Bex
ELVEA producten in dit recept