Halloween pompoenkoekjes met Elvea Pomo e Legumi

Ingrediënten

5 dunne sneden
butternut
bloem
2
eieren
paneermeel
peper
zout
1 potje
ELVEA Pomo e Legumi
olijfolie
Personen

Bereiding

Duw de vormpjes uit (wij kozen voor pompoen vormpjes om in het thema te blijven) en dep deze even droog. Wentel ze in de bloem, daarna in het losgeklopte eitje en vervolgens in het paneermeel  (gekruid met wat peper en zout). 

Zorg dat alles zo goed mogelijk gepaneerd is. Prik nu over de oppervlakte van de pompoen kleine gaatjes, zo bakken ze straks veel beter.

Verhit de olie en bak de koekjes tot ze een mooi bruin korstje krijgen. Draai om zodat beide kanten mooi kleuren. Laat ze na het bakken even op een keukenpapiertje rusten zodat het overtollige vet kan weggenomen worden. Dien lauw-warm op met de heerlijke pomo e legumi als dipsaus. 

Recept info: mamasgezondetips
ELVEA producten in dit recept