it
nl
fr
en
ELVEA
Nav
Over ELVEA
Geschiedenis
Productie
Green
ELVEA Gamma
new
Pastasauzen
Cubes
Cubetti
Doppio Concentrato
Gran Cucina
Passata
Pelati
Pizzasauzen
Pomo e legumi
Polpa di pomodoro
Pomodorini
100% natuurlijk
Recepten
ELVEA, Uw beste tomaten sinds 1885
Tips & Tricks
Nieuws
Contacteer ons
Over ELVEA
Geschiedenis
Productie
Green
ELVEA Gamma
new
Pastasauzen
Cubes
Cubetti
Doppio Concentrato
Gran Cucina
Passata
Pelati
Pizzasauzen
Pomo e legumi
Polpa di pomodoro
Pomodorini
100% natuurlijk
Recepten
Tips & Tricks
Nieuws
Contacteer ons
Eén-pot vegetarische pasta met Elvea tomatenpuree en burrata
Hoofdgerecht
Gemiddelde bereidingstijd
Gemiddelde bereidingstijd
Gemakkelijk
Gemakkelijk
Italiaans
Italiaans
Hoofdgerecht
Hoofdgerecht
Vegetarisch
Vegetarisch
Ingrediënten
4
stuks
rode paprika's
3
teentjes
knoflook
1
eetlepel
olijfolie
2
eetlepels
Elvea Doppio Concentrato
1
bouillonblokje
1.300
ml
water
500
g
Rigatoni
2
stuks
ajuinen
1
stukje
burrata
2
eetlepels
pijnboompitten
verse basilicum
peper
zout
4
Personen
Bereiding
Snijd de paprika's en verwijder de witte kern, hak ze grof
Leg op een bakplaat met de knoflook, een scheutje olie, zout en peper
Bak gedurende 15-20 minuten op 180 graden
Meng de paprika's na het koken
Voeg in een pan de pasta, de paprika's, de Elvea tomatenpuree, het bouillonblokje, de gehakte lente-uitjes, het water, zout en peper toe
Laat ongeveer 15 minuten sudderen
Roer halverwege het koken
Het water moet geabsorbeerd zijn tegen het einde van het koken
Serveer met pijnboompitten, een lekkere burrata en wat gehakte basilicum
Recept info: Simply Morane
Twitter
Pinterest
Facebook
E-mail
Print
ELVEA producten in dit recept
Doppio Concentrato
Doppio Concentrato
Dubbel tomatenconcentraat
Terug naar overzicht
Andere recepten in deze categorie :
Recepten van onze ELVEA fans
ARRABIATA LENTIL LASAGNE WITH RICOTTA
ARRABIATA LENTIL LASAGNE WITH RICOTTA
One pot orzo met kippengehaktballetjes
One pot orzo met kippengehaktballetjes
Ovenschotel parmentier met gehakt en witte bonen
Ovenschotel parmentier met gehakt en witte bonen
Hotpot met zeeduivel
Hotpot met zeeduivel
Auberginestoofpot met tahini
Auberginestoofpot met tahini
Halloweenpompoentjes met gehakt
Halloweenpompoentjes met gehakt
Andere receptcategorieën
By Elvea ambassador Peppe
By Elvea ambassador Peppe
By Loïc Food
By Loïc Food
Feest
Feest
Italia al pomodoro
Italia al pomodoro