Eén-pot vegetarische pasta met Elvea tomatenpuree en burrata

Gemiddelde bereidingstijd
Gemiddelde bereidingstijd
Gemakkelijk
Gemakkelijk
Italiaans
Italiaans
Hoofdgerecht
Hoofdgerecht
Vegetarisch
Vegetarisch

Ingrediënten

4 stuks
rode paprika's
3 teentjes
knoflook
1 eetlepel
olijfolie
2 eetlepels
Elvea Doppio Concentrato
1
bouillonblokje
1.300 ml
water
500 g
Rigatoni
2 stuks
ajuinen
1 stukje
burrata
2 eetlepels
pijnboompitten
verse basilicum
peper
zout
4
Personen

Bereiding

  1. Snijd de paprika's en verwijder de witte kern, hak ze grof 
  2. Leg op een bakplaat met de knoflook, een scheutje olie, zout en peper
  3. Bak gedurende 15-20 minuten op 180 graden 
  4. Meng de paprika's na het koken 
  5. Voeg in een pan de pasta, de paprika's, de Elvea tomatenpuree, het bouillonblokje, de gehakte lente-uitjes, het water, zout en peper toe
  6. Laat ongeveer 15 minuten sudderen
  7. Roer halverwege het koken 
  8. Het water moet geabsorbeerd zijn tegen het einde van het koken 
  9. Serveer met pijnboompitten, een lekkere burrata en wat gehakte basilicum
Recept info: Simply Morane
ELVEA producten in dit recept