it
nl
fr
en
ELVEA
Nav
Over ELVEA
Geschiedenis
Productie
Green
ELVEA Gamma
new
Pastasauzen
Cubes
Cubetti
Doppio Concentrato
Gran Cucina
Passata
Pelati
Pizzasauzen
Pomo e legumi
Polpa di pomodoro
Pomodorini
100% natuurlijk
Recepten
ELVEA, Uw beste tomaten sinds 1885
Tips & Tricks
Nieuws
Contacteer ons
Over ELVEA
Geschiedenis
Productie
Green
ELVEA Gamma
new
Pastasauzen
Cubes
Cubetti
Doppio Concentrato
Gran Cucina
Passata
Pelati
Pizzasauzen
Pomo e legumi
Polpa di pomodoro
Pomodorini
100% natuurlijk
Recepten
Tips & Tricks
Nieuws
Contacteer ons
Crunch wrap
Korte bereidingstijd
Korte bereidingstijd
Gemakkelijk
Gemakkelijk
Vleesgerecht
Vleesgerecht
Ingrediënten
400
g
gehakt
4
grote tortillavellen
4
kleine tortillavellen
100
g
ELVEA Pomo e Legumi
100
g
geraspte kaas
100
g
ijsbergsla, fijn gesneden
4
Personen
Bereiding
Bak het gehakt rul en kruid met peper en zout.
Leg het gehakt in het midden van de grote wraps. Met daarboven de kaas en ijsbergsla.
Smeer 1 zijde van de kleine wrap (taco's) in met Elvea pomo e legumi tomatenpuree en leg deze met de tomatenkant naar onder op de ijsbergsla.
Plooi de buitenzijden van de grote wrap naar binnen over de kleine wrap en bak langs weerzijden in een pan met wat olijfolie.
Recept en foto's van Silke Van Engeland, zoals gezien op
TikTok
In samenwerking met njam! (@njamtv)
Recept info: Silke Van Engeland
Twitter
Pinterest
Facebook
E-mail
Print
ELVEA producten in dit recept
Pomo e legumi
Pomo e legumi
Tomatenconcentraat met groenten
Terug naar overzicht
Andere recepten in deze categorie :
Recepten van onze ELVEA fans
ARRABIATA LENTIL LASAGNE WITH RICOTTA
ARRABIATA LENTIL LASAGNE WITH RICOTTA
One pot orzo met kippengehaktballetjes
One pot orzo met kippengehaktballetjes
Ovenschotel parmentier met gehakt en witte bonen
Ovenschotel parmentier met gehakt en witte bonen
Hotpot met zeeduivel
Hotpot met zeeduivel
Auberginestoofpot met tahini
Auberginestoofpot met tahini
Halloweenpompoentjes met gehakt
Halloweenpompoentjes met gehakt
Andere receptcategorieën
By Elvea ambassador Peppe
By Elvea ambassador Peppe
By Loïc Food
By Loïc Food
Feest
Feest
Italia al pomodoro
Italia al pomodoro