Crunch wrap

Korte bereidingstijd
Korte bereidingstijd
Gemakkelijk
Gemakkelijk
Vleesgerecht
Vleesgerecht

Ingrediënten

400 g
gehakt
4
grote tortillavellen
4
kleine tortillavellen
100 g
ELVEA Pomo e Legumi
100 g
geraspte kaas
100 g
ijsbergsla, fijn gesneden
4
Personen

Bereiding

  1. Bak het gehakt rul en kruid met peper en zout.
  2. Leg het gehakt in het midden van de grote wraps. Met daarboven de kaas en ijsbergsla.
  3. Smeer 1 zijde van de kleine wrap (taco's) in met Elvea pomo e legumi tomatenpuree en leg deze met de tomatenkant naar onder op de ijsbergsla. 
  4. Plooi de buitenzijden van de grote wrap naar binnen over de kleine wrap en bak langs weerzijden in een pan met wat olijfolie. 
  • Recept en foto's van Silke Van Engeland, zoals gezien op TikTok
  • In samenwerking met njam! (@njamtv)
Recept info: Silke Van Engeland
ELVEA producten in dit recept