Courgettekroketten met ketchup

Ingrediënten

2
geraspte courgettes
handvol
cheddarkaas
2
eieren
1 kopje
panko
Italiaanse kruiden
ELVEA Cubetti Verse Groenten
Elvea Doppio Concentrato
2 eetlepels
suiker
2 eetlepels
bruine suiker
gerookt paprikapoeder
Espelettepeper
Knoflookpoeder
peper
selderijzout
5-kruidenmix
Personen

Bereiding

Courgettekroketten
De courgettes raspen en daarna in een theedoek uitwringen. Een handvol cheddar, 2 eieren en de panko toevoegen. Italiaanse kruiden, zout en peper toevoegen. 
Alle ingrediënten mengen en daarna 13 minuten laten bakken in de airfryer op 180°C.

Ketchup van het huis
De tomatensaus (cubetti) verwarmen op een laag vuur. Suiker, bruine suiker, selderijzout en gerookt paprikapoeder toevoegen en 30 minuten laten koken. 
De tomatenpuree toevoegen en proeven. Indien nodig de kruiding aanpassen. 
 
Recept info: Berry in love