Cannelloni met kerstomaatjes en mozzarella

Korte bereidingstijd
Korte bereidingstijd
Gemakkelijk
Gemakkelijk
Hoofdgerecht
Hoofdgerecht
Vegetarisch
Vegetarisch

Ingrediënten

400 g
ELVEA pastasaus Arrabbiata
10
cannellonibuisjes
30
kerstomaatjes
30
mini-mozzarellabolletjes
150 g
mascarpone
100 g
gemalen kaas
blaadjes
verse basilicum
peper
zout
4
Personen

Bereiding

  1. Halveer de kerstomaatjes. Vul de cannelloni buisjes op met afwisselend een kerstomaatje en een mini-mozzarellaballetje. Schik de buisjes vervolgens mooi in een ovenschaal. 
  2. Meng de arrabiata-pastasaus met de mascarpone en de overgebleven kerstomaatjes. Kruid met peper en zout. Giet het mengsel over de cannellonibuisjes. 
  3. Bestrooi nog met gemalen kaas en plaats de ovenschaal 25 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.
  4. Verdeel de cannelloni over bordjes. Werk af met fijngehakte basilicum. 
 
  • Copyright foto’s: Kaat Bosch
  • In samenwerking met njam!
  • Recept van Stephanie Bex, zoals gezien op TikTok
Recept info: Stephanie Bex
ELVEA producten in dit recept