Zuppa caprese

Korte bereidingstijd
Korte bereidingstijd
Gemakkelijk
Gemakkelijk
Italiaans
Italiaans
Amuse
Amuse
Vegetarisch
Vegetarisch

Ingrediënten

1
ui, in grove stukken
0,50
komkommer, in grove stukken
0,50
venkel, in grove stukken
1 blik
ELVEA Polpa di pomodoro
2 eetlepels
pijnboompitten
verse basilicum
8
mini-mozzarellabolletjes
peper
zout
olijfolie
8
Personen

Bereiding

Doe de stukken ui, komkommer en venkel in de blender. Voeg polpa, peper en zout toe. Blend tot een gladde soep. 
 
Rooster de pijnboompitten in een droge pan zonder vetstof. 
 
Giet de koude soep in kleine glaasjes. Strooi er wat pijnboompitjes bovenop en leg er een mozzarellaballetje in. Werk af met een blaadje basilicum en enkele druppeltjes olijfolie. 
 
 
Recept info: Njam!-tv 'Italiaans, Makkelijk en Gezond'
ELVEA producten in dit recept