Bruschetta met tomatenmousse

Korte bereidingstijd
Korte bereidingstijd
Gemakkelijk
Gemakkelijk
Italiaans
Italiaans
Amuse
Amuse
Vegetarisch
Vegetarisch

Ingrediënten

1
stokbrood
125 g
mascarpone
2 eetlepels
Elvea Tomatenconcentraat
blaadjes
verse basilicum
peper
zout
olijfolie
4
Personen

Bereiding

  1. Snijd het stokbrood in sneetjes en grill ze goudbruin en krokant in de oven. 
  2. Doe de ricotta, de mascarpone en de tomatenpuree in een grote kom. Kruid met peper en zout en klop op met een garde. Doe het mengsel in een spuitzak.
  3. Verhit een flinke scheut olijfolie in een pan. Zet deze op een zacht vuurtje en pof er de basilicumblaadjes in. 
  4. Neem de bruschetta en spuit hierop toefjes van de tomatenmousse. Werk af met een krokant blaadje basilicum.
Recept info: Njam!-tv 'Italiaans, Makkelijk en Gezond'
ELVEA producten in dit recept