Auberginepizza’s met tomaat en mozzarella

Korte bereidingstijd
Korte bereidingstijd
Gemakkelijk
Gemakkelijk
Italiaans
Italiaans
Amuse
Amuse
Vegetarisch
Vegetarisch

Ingrediënten

1
aubergine
150 g
ELVEA Cubetti Verse Groenten
1 bol
mozzarella
blaadjes
rucola
peper
zout
olijfolie
4
Personen

Bereiding

Snijd de aubergine in schijfjes van 1 cm dikte. Verwarm een scheutje olijfolie in een pan en bak er de aubergineschijfjes kort in aan. Laat ze daarna uitlekken op keukenpapier. 
 
Stoof in dezelfde pan de cubetti aan. Breng ze op smaak met peper en zout. 
 
Leg de krokante aubergineschijfjes op een bord. Lepel er de cubetti over en schik er wat stukjes mozzarella en blaadjes rucola bovenop. 
 

 
 
Recept info: Njam!-tv 'Italiaans, Makkelijk en Gezond'
ELVEA producten in dit recept