Paccheri met tomaat en mozzarella

Ingrediënten

150 g
paccheri
2 teentjes
look
400 g
ELVEA Hele gepelde tomaten
blaadjes
verse basilicum
1 bol
buffelmozzarella
Parmezaanse kaas
olijfolie
zout
2
Personen

Bereiding

Kook de paccheri al dente in gezouten water.
Verhit een klein scheutje olijfolie in een pan op het vuur.
Pel een teentje look en fruit het in de pan. Voeg vervolgens de hele gepelde tomaten toe.
Laat op een zacht vuurtje pruttelen. 
Voeg na enkele minuutjes de verse blaadjes basilicum toe en laat verder sudderen tot de pasta gaar is.
Giet de pasta af. Haal de teentjes look uit de saus.
Meng nu de paccheri onder de saus en schep in bordjes.
Scheur de mozzarella in kleine stukjes en verdeel over de pasta.
Werk af fijngeraspte Parmezaanse kaas en enkele blaadjes verse basilicum. 
 
ELVEA producten in dit recept