Italiaanse pannenkoeken in de oven

Gemiddelde bereidingstijd
Gemiddelde bereidingstijd
Gemakkelijk
Gemakkelijk
Italiaans
Italiaans
Hoofdgerecht
Hoofdgerecht
Vleesgerecht
Vleesgerecht

Ingrediënten

3
eieren
zout
1 kopje
melk
1 kopje
zelfrijzend bakmeel
2 eetlepels
peterselie, gehakt
2 sneetjes
gekookte ham
12 eetlepels
gemalen mozzarella
provolone
100 g
ELVEA Pomo e Peperoni
2 eetlepels
zure room
4
Personen

Bereiding

Voor de pannenkoeken:
  • Doe alle ingrediënten in een kom en klop tot een pannenkoekenbeslag.
  • Verhit wat olie in een pan en bak 12 kleine pannenkoeken.

Voor de vulling en afwerking:
  • Snijd de ham in reepjes.
  • Verdeel de ham en mozzarella over de pannenkoeken en rol ze op. 
  • Vet een vuurvaste schotel in met olijfolie.
  • Leg hierin de rolletjes en rasp de provolone erover.
  • Bak in de oven op 180° C gedurende ca. 10 min.
  • Meng het kuipje Pomo e Peperoni met 2 el zure room.
  • Werk hiermee de gebakken pannenkoeken af.
ELVEA producten in dit recept