it
nl
fr
en
ELVEA
Nav
Over ELVEA
Geschiedenis
Productie
Green
ELVEA Gamma
new
Pastasauzen
Cubes
Cubetti
Doppio Concentrato
Gran Cucina
Passata
Pelati
Pizzasauzen
Pomo e legumi
Polpa di pomodoro
Pomodorini
100% natuurlijk
Recepten
ELVEA, Uw beste tomaten sinds 1885
Tips & Tricks
Nieuws
Contacteer ons
Over ELVEA
Geschiedenis
Productie
Green
ELVEA Gamma
new
Pastasauzen
Cubes
Cubetti
Doppio Concentrato
Gran Cucina
Passata
Pelati
Pizzasauzen
Pomo e legumi
Polpa di pomodoro
Pomodorini
100% natuurlijk
Recepten
Tips & Tricks
Nieuws
Contacteer ons
Groenteballetjes
Hoofdgerecht
Gemiddelde bereidingstijd
Gemiddelde bereidingstijd
Gemakkelijk
Gemakkelijk
Belgisch
Belgisch
Hoofdgerecht
Hoofdgerecht
Vegetarisch
Vegetarisch
Ingrediënten
690
g
ELVEA Passata Rustica kruidentuiltje
2
kroppen
salade
4
eieren
270
g
paneermeel
4
eetlepels
olijfolie
2
sjalotjes
1
rode peper
2
oranje paprikas
Provençaalse kruiden
peper
zout
cayennepeper
4
Personen
Bereiding
Verwijder de buitenste bladeren van de sla en snijd de rest in grote stukken.
Kook ze 4 minuten in 3 dl kokend water en giet af.
Mix ze bijna glad en meng ze met de eieren, 250g paneermeel, peper en zout en cayennepeper.
Rol van de bereiding balletjes, haal ze door het resterende paneermeel en bak ze in de olie goudgeel.
Pel de sjalotten, ontpit het pepertje en snipper ze fijn.
Verwijder de zaadlijsten van de paprika’s en snijd ze in stukjes.
Giet de sjalotten, het pepertje, de paprika’s en de Passata in de pan van de balletjes en laat 15 minuten op zacht vuur stoven.
Kruid met de Provençaalse kruiden.
Twitter
Pinterest
Facebook
E-mail
Print
ELVEA producten in dit recept
Passata
Passata
Gezeefde tomatenbasis
Terug naar overzicht
Andere recepten in deze categorie :
Vegetarisch
Courgetti met veggieballetjes
Courgetti met veggieballetjes
Papillot van aubergine
Papillot van aubergine
Groentecrumble
Groentecrumble
Andere receptcategorieën
By Elvea ambassador Peppe
By Elvea ambassador Peppe
By Loïc Food
By Loïc Food
Feest
Feest
Italia al pomodoro
Italia al pomodoro