Krokante aubergineschijfjes

Korte bereidingstijd
Korte bereidingstijd
Gemakkelijk
Gemakkelijk
Bijgerecht
Bijgerecht

Ingrediënten

1
aubergine
2
eieren
2 eetlepels
bloem
2 eetlepels
paneermeel
1 potje
ELVEA Pomo e Legumi
1 pakje
mini-mozzarellabolletjes
verse basilicum
zout
Personen

Bereiding

Snijd de aubergine in ronde plakjes. Kruid ze met zout. 
 
Vul drie kommetjes met respectievelijk bloem, losgklopt ei en paneermeel. Haal de aubergineschijfjes één voor één door de drie kommetjes. Bak ze daarna goudbruin en krokant in de pan in een scheutje olijfolie. Laat uitlekken op keukenpapier. 
 
Besmeer de krokant gebakken aubergineplakjes met een laagje Pomo e Legumi en leg er een bolletje mozzarella bovenop.
Werk af met fijngehakte basilicum. 
 
Recept info: Njam!-tv ‘Een feest uit Italië’
ELVEA producten in dit recept