Wok met varkensvlees

Korte bereidingstijd
Korte bereidingstijd
Gemakkelijk
Gemakkelijk
Oosters
Oosters
Hoofdgerecht
Hoofdgerecht
Vleesgerecht
Vleesgerecht

Ingrediënten

600 g
varkensfilet
3
paprika's, verschillend van kleur
2
wortels
2 teentjes
look
4 eetlepels
bloem
2 eetlepels
cajun kruidenmix
4 eetlepels
olijfolie
690 g
ELVEA Passata Soffritto
2 eetlepels
currypoeder
4
Personen

Bereiding

  • Snijd het vlees in reepjes.
  • Verwijder de zaadlijsten van de parika’s en snijd ze samen met de
  • wortels in reepjes.
  • Pel en snipper de look.
  • Meng de bloem met de cajunkruiden en haal er het vlees door.
  • Bak het vlees in de wok met 2 eetlepels olie onder voortdurend roeren gaar en giet het dan in een schotel.
  • Verwarm de rest van de olie in de wok en laat de look aanstoven.
  • Roerbak dan de wortelen en paprika’s gedurende 2 minuten
  • Giet er dan de Passata bij en kruid met kerriepoeder.
  • Voeg er het vlees bij en laat alles samen goed warm worden.
ELVEA producten in dit recept