Groentelasagne

Korte bereidingstijd
Korte bereidingstijd
Gemakkelijk
Gemakkelijk
Belgisch
Belgisch
Hoofdgerecht
Hoofdgerecht
Vegetarisch
Vegetarisch

Ingrediënten

4
lasagnebladen
1
gele courgette
1
rode courgette
345 g
ELVEA Passata Soffritto
Piment d'espelette
basilicumolie
verse basilicum
peper
zout
4
Personen

Bereiding

  • Blancheer de courgette in licht gezouten, kokend water en koel af in ijswater.
  • Doe hetzelfde met de lasagnebladeren.
  • Meng de passata met de courgette en breng op smaak met peper en zout.
  • Warm de lasagnebladeren op door ze in heet water te dompelen en te laten uitlekken.
  • Schik centraal in het bord wat van de courgette en leg er een lasagneblad over zoals op de foto.
  • Werk het bord verder af met piment d’espelette, verse basilicum, basilicumolie en enkele druppels passata.

Made by Wout - Culinaire Ambiance
ELVEA producten in dit recept