Rode poon gevuld met tomaat en kappertjes

Korte bereidingstijd
Korte bereidingstijd
Gemakkelijk
Gemakkelijk
Italiaans
Italiaans
Hoofdgerecht
Hoofdgerecht
Visgerecht
Visgerecht

Ingrediënten

1 potje
ELVEA Pomo e Peperoni
1
sjalot
2 sneden
brood
takjes
tijm
1
citroen
4
rode ponen
peper
zout
olijfolie
4
Personen

Bereiding

Snipper de sjalot en het brood, en meng met de kappertjes en de geritste tijm onder de pomo e peperoni.
Snijd het vruchtvlees van de citroen in blokjes.
Kruid de poon met peper en zout en leg enkele blokjes citroen in de buikholte.
Vul de rest met de tomatenmengeling.
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Leg de vis in een bakblik en besprenkel met olijfolie.
Bak 20 minuten.



Uit  “ italia al pomodoro”  : Recepten - Harry Belmans ,  Foto’s - Heikki Verdurme