rigatoni met pittig gehakt en aubergine

Gemiddelde bereidingstijd
Gemiddelde bereidingstijd
Gemakkelijk
Gemakkelijk
Italiaans
Italiaans
Hoofdgerecht
Hoofdgerecht
Vleesgerecht
Vleesgerecht

Ingrediënten

3 blikken
ELVEA tomatenblokjes cubetti arrabbiata
3
chilipepers
1
zoete ui
4 eetlepels
olijfolie
1
aubergine
3
boerenworsten
peper
zout
600 g
Rigatoni
handvol
verse basilicum
4
Personen

Bereiding

Snipper de chilipepers en de zoete ui.
Zet aan ineen beetje olijfolie.
Snijd de aubergine en voeg toe.
Bak alles bruin.
Verwijder het vel van de worsten en doe deze in de pan.
Bak het vlees en voeg de tomatenblokjes en de rest van de groenten toe.
Kruid met peper en zout en gaar.
Kook ondertussen de pasta al dente.
Giet af en lepel een beetje van het vocht bij de saus.
Haal de pasta door de saus en werk af met basilicum.
Serveer eventueel met kaas.



Uit  “ italia al pomodoro”  : Recepten - Harry Belmans ,  Foto’s - Heikki Verdurme   
 
ELVEA producten in dit recept