Salade met perzik en tomaat

Gemiddelde bereidingstijd
Gemiddelde bereidingstijd
Gemakkelijk
Gemakkelijk
Italiaans
Italiaans
Hoofdgerecht
Hoofdgerecht

Ingrediënten

300 g
ELVEA Passata di Datterini 100% Toscano (Selezione del Maestro)
1
courgette
eetlepels
olijfolie
4
perziken
peper
zout
2 bollen
buffelmozzarella
0,50
rode ajuinen
oregano
200 g
parmaham
pijnboompitten
balsamico-azijn
blaadjes
oregano
4
Personen

Bereiding

Snijd de courgette in balkjes. Besprenkel met een beetje olijfolie.
Snijd de perziken in zessen.
Gril de courgette en de perziken en kruid met peper en zout.
Scheur de mozzarella in stukken en halveer de tomaatjes. Snijd de rode ui in reepjes.
Stel de salade samen en werk af met oregano en parmaham.
Bestrooi met pijnboompitten en kruid met peper, zout, olijfolie en balsamico.
Werk af met enkele blaadjes oregano.



Uit  “ italia al pomodoro”  : Recepten - Harry Belmans ,  Foto’s - Heikki Verdurme