Involtini met provolone

Gemiddelde bereidingstijd
Gemakkelijk
Italiaans
Hoofdgerecht
Ingrediënten
1 blik
ELVEA tomatenblokjes cubetti met Italiaanse kruiden
2 sneden
brood
50 g
pijnboompitten
2
rode ajuinen
3 teentjes
knoflook
handen vol
groene kruiden
8
dunne kalfslapjes
8 sneetjes
provolone
olijfolie
peper
zout
2 dl
witte wijn
handen vol
platte peterselie
4
Personen
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Hak het brood fijn en bak het op in een droge pan, samen met de pijnboompitten.
Snipper de rode uien en de knoflook, voeg toe en bak nog even verder. Snipper de kruiden en meng onder het broodmengsel.
Leg de kalfslapjes op tafel. Leg op elk lapje een plakje kaas en lepel het broodmengsel op de
kaas. Rol op en steek vast met een tandenstoker.
Kleur deze involtini in een beetje olijfolie en schik ze in een ovenschaal.
Kruid met peper en zout.
Overgiet met witte wijn en de tomaatjes.
Bak 30 minuten in de oven.
Werk af met peterselie.



Uit  “ italia al pomodoro”  : Recepten - Harry Belmans ,  Foto’s - Heikki Verdurme   

 
ELVEA producten in dit recept
Cubetti
Gearomatiseerde tomatenblokjes