it
nl
fr
en
ELVEA
Nav
Over ELVEA
Geschiedenis
Productie
Green
ELVEA Gamma
new
Pastasauzen
Cubes
Cubetti
Doppio Concentrato
Gran Cucina
Passata
Pelati
Pizzasauzen
Pomo e legumi
Polpa di pomodoro
Pomodorini
100% natuurlijk
Recepten
ELVEA, Uw beste tomaten sinds 1885
Tips & Tricks
Nieuws
Contacteer ons
Over ELVEA
Geschiedenis
Productie
Green
ELVEA Gamma
new
Pastasauzen
Cubes
Cubetti
Doppio Concentrato
Gran Cucina
Passata
Pelati
Pizzasauzen
Pomo e legumi
Polpa di pomodoro
Pomodorini
100% natuurlijk
Recepten
Tips & Tricks
Nieuws
Contacteer ons
Lamstajine
Hoofdgerecht
Lange bereidingstijd
Lange bereidingstijd
Gemiddeld
Gemiddeld
Marokkaans
Marokkaans
Hoofdgerecht
Hoofdgerecht
Vleesgerecht
Vleesgerecht
Ingrediënten
4
eetlepels
olijfolie
1.000
g
lamsschouder
2
teentjes
look
2
cm
verse gember
1
koffielepel
kaneelpoeder
140
g
ELVEA Dubbel tomatenconcentraat
690
g
ELVEA Passata Soffritto
1
koffielepel
safraan
2,50
dl
groentebouillon
zout
verse koriander
versgemalen zwarte peper
4
Personen
Bereiding
Snijd het vlees in beetklare stukjes en braad het aan alle kanten aan in de helft van de olie en haal het uit de pan.
Pel en hak de look en de gember.
Doe ze in de pan van het vlees met de rest van de olie en bak ze met de peper en het kaneelpoeder zachtjes aan.
Voeg er dan het vlees bij, de tomatenpuree, de saffraan, de bouillon en de Passata bij en laat afgedekt 45 minuten garen.
Haal het deksel van de pot en laat de saus verder indikken.
Kruid met peper en zout en werk af met de koriander.
Twitter
Pinterest
Facebook
E-mail
Print
ELVEA producten in dit recept
Doppio Concentrato
Doppio Concentrato
Dubbel tomatenconcentraat
Passata
Passata
Gezeefde tomatenbasis
Terug naar overzicht
Andere recepten in deze categorie :
Wereldkeuken
Gegrilde gamberoni met gember
Gegrilde gamberoni met gember
Andere receptcategorieën
By Elvea ambassador Peppe
By Elvea ambassador Peppe
By Loïc Food
By Loïc Food
Feest
Feest
Italia al pomodoro
Italia al pomodoro