Nieuw in het Elvea Passata assortiment

dinsdag 7 maart 2023


Elvea Passata Basilico brik 500g, weldra te koop in een supermarkt in je buurt!

De gezeefde tomaten met basilicum zorgen voor een vloeiende tomatenbasis die je kan gebruiken om jouw favoriete gerechten een heerlijke tomaten- en basilicumsmaak te geven.

Elvea Passata Basilico is, zoals alle andere Elvea producten, 100% Natuurlijk “Cento Per Cento Naturale”, en bevat geen toegevoegde suikers of zout. Bovendien is er 1kg verse tomaten nodig om 500g Passata te verkrijgen. Elvea Passata wordt vervaardigd zonder toevoeging van tomatenconcentraat.

Onder het motto “Reduce – Renew – Recycle” werd zeer bewust gekozen om de nieuwste Elvea telg op de markt te brengen in een Tetra Brik verpakking. Dit soort verpakking heeft diverse voordelen waaronder: een lage CO2 voetafdruk, een hoog aandeel van plantaardig en herbruikbaar materiaal, efficiënt voor transport en een licht gewicht.

Marktonderzoek toont aan dat Elvea Passata Brik één van de top 3 Elvea producten is bij Belgische gezinnen. Wacht niet langer om dit product in een heerlijk gerecht te delen met jouw naasten, want “de meest waardevolle momenten spendeer je tijdens het dineren met familie en vrienden".