it nl fr

Gegrilde gamberoni met gember

Lange bereidingstijd
Gemakkelijk
Oosters
Hoofdgerecht
Visgerecht
Ingrediënten
1 takje
rozemarijn
4 cm
verse gember
4 eetlepels
olijfolie
12
gamberoni
400 g
ELVEA Cubetti Look
zout
peper
citroensap
4
Personen
Bereiding
  • Snipper de rozemarijn zeer fijn.
  • Pel en rasp de gember en meng beide met de olie.
  • Kruid met peper en marineer daarin de gamberoni gedurende 2 uur.
  • Grill de gamberoni tot ze mooi kleuren en houd warm.
  • Giet de rest van de marinade in een pannetje en warm op.
  • Voeg er vervolgens de ELVEA Cubetti look bij en kruid met citroensap.
  • Schik op de borden en lepel er de Elvea Cubetti over.

Tip: Een snuifje bruine suiker in de saus is ook een goed smaakmaker in dit gerechtje.
 
 
ELVEA producten in dit recept
Cubetti
Gearomatiseerde tomatenblokjes
Andere recepten in deze categorie : Wereldkeuken