it nl fr

Scampi Minute

Korte bereidingstijd
Gemakkelijk
Belgisch
Hoofdgerecht
Visgerecht
Ingrediënten
18
gepelde scampi
9 sneetje
parmaham
3 eetlepels
olijfolie
2
sjalotjes
2 teentjes
look
0,50 dl
pastis
400 g
ELVEA Blokjes van gepelde tomaten
2 dl
room
6
Personen
Bereiding
  • Snijd de plakjes ham in 2 in de lengte en rol er de scampi in op.
  • Pel en snipper de look en de sjalotten en bak ze in de olie aan.
  • Voeg de scampi toe en bak ze 2 minuten aan iedere kant.
  • Schep ze uit de pan en houd ze warm.
  • Giet de tomatenblokjes, de pastis en de room in de pan en laat indikken.
  • Proef na op peper en zout en voeg dan de scampi terug toe om goed te laten opwarmen.
ELVEA producten in dit recept